Αγγελικό Ρέικι

Το Αγγελικό Ρέικι (Angelic Reiki), είναι ένα πλήρες σύστημα θεραπείας που δουλεύει σε όλα τα επίπεδα. Όπως φανερώνει το όνομα, πρόκειται για θεραπεία που πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους Αγγέλους, χωρίς ανθρώπινη επέμβαση. Για το λόγο αυτό είναι απόλυτα αγνή και καθαρή, πάντα τέλεια και κατάλληλη για τον καθένα, σε όποιο στάδιο της ζωής του κι αν βρίσκεται. Χρησιμοποιεί σύμβολα τα οποία δονούνται στην αρχική τους Θεϊκή Δόνηση, διότι έρχονται κατευθείαν από τους Αγγέλους και τη Θεϊκή Ενέργεια και δεν μεταδίδονται μέσα από την ανθρώπινη συνειδητότητα (από το Δάσκαλο στο μαθητή όπως γίνεται με τις άλλες μορφές Ρέικι). Ο Θεραπευτής ενεργεί ως κανάλι μέσα από το οποίο διοχετεύονται οι Θεϊκές και Αγγελικές ενέργειες, στον Θεραπευόμενο.

Το Αγγελικό Ρέικι δουλεύει βαθιά μέσα στον πυρήνα του ατόμου και αλλάζει, μετατρέπει και μετουσιώνει, ό,τι χρειάζεται, σε καθαρό φως και το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή. Θεραπεύει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα. Μέσα από το Αγγελικό Ρέικι μπορούμε να δουλέψουμε πέρα από τα σωματικά προβλήματα και πάνω σε θέματα προηγούμενων ζωών, θέματα του συναισθηματικού, νοητικού και ενεργειακού σώματος, εξισορροπούμε όποιες δυσαρμονίες, δουλεύουμε πολυδιαστασιακά, καθαρίζουμε κάθε μπλοκάρισμα και όχι μόνο!

Η Αγγελική ενέργεια είναι γλυκιά και γεμάτη αγάπη. Μεταφέρει τις ουσίες της χαράς, τη χωρίς όρους αγάπη και εμπεριέχει το όλο, το Θείο. Μας φέρνει πιο κοντά στην ολοκλήρωση και στον πραγματικό μας εαυτό.

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένας υπέροχος τρόπος να βρεθούμε κοντά στους Αγγέλους, να δουλέψουμε με αυτούς και τελικά να ενσωματωθούμε με το Αγγελικό Βασίλειο, ως ενσαρκωμένοι Άγγελοι επί της Γης.