Γυναίκες

Φροντίδα Προσώπου:

Λίφτινγκ: Αποκλειστικά και μόνο στο Healing Fairies Center, εφαρμόζονται οι Θεραπείες Λίφτινγκ HFFL(Healing Fairies Face Lift) και HFFFit (Healing Fairies Face Fitness), που κάνουν πραγματικό λιφτ προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, χωρίς πόνους ή χημικά ενέσιμα ή νυστέρι, με αποκλειστικά φυσικές προσεγγίσεις και προϊόντα. Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά και διαχρονικά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. (Περισσότερα στο HFFL και HFFFit).

Ενυδάτωση- Αποκατάσταση δέρματος: Μια μοναδική θεραπεία για ενυδάτωση και γρήγορη επαναφορά των φυσικών λειτουργιών του δέρματος, μετά από χειρουργικό λίφτινγκ.

Θεραπεία-Αναδόμηση δέρματος: Ακμή –Κύστεις, Λιπαρό Δέρμα, Ξηροδερμία, Ενυδάτωση-Ρυτίδες-Σύσφιξη προσώπου, Χαλαρό-Πλαδαρό δέρμα, Εξανθήματα, Πανάδες, Ουλές και άλλα προβλήματα, αντιμετωπίζονται με αιθέρια έλαια, φυτικά λάδια, εκχυλίσματα βοτάνων, μάσκες με φρούτα και άλλα φυτικά προϊόντα. Οι θεραπείες είναι εντελώς ανώδυνες. Δεν αφήνουν σημάδια ή ερεθισμό του δέρματος. Έχουν θεαματικά και διαχρονικά αποτελέσματα (Περισσότερα βλέπε Αρωματοθεραπεία, Βοτανολογία, Ολιστικές Θεραπείες).

Φροντίδα Σώματος: Κυτταρίτιδα-Τοπικό Πάχος, Ραγάδεs- Σύσφιξη, Σύσφιξη-Ανόρθωση Στήθους, Ολική Απολέπιση-Ενυδάτωση-Σύσφιξη Σώματος, Ορμονικά Προβλήματα, Κλιμακτήριος-Εμμηνόπαυση, Εγκυμοσύνη, Μεταγεννητική Μελαγχολία και άλλα θέματα, βελτιώνονται ή και λύνονται με τις καταπληκτικές θεραπείες του Healing Fairies Center, βασισμένες στην Αρωματοθεραπεία, Βοτανολογία και άλλες Ολιστικές θεραπείες (Περισσότερα βλέπε Αρωματοθεραπεία, Βοτανολογία, Ολιστικές Θεραπείες).

Μασάζ: Τα διάφορα είδη μασάζ, όταν γίνονται από επαγγελματίες θεραπευτές, ενισχύουν ιδιαίτερα την υγεία. Στο Healing Fairies Centre, το μασάζ γίνεται μόνο με φυτικά λάδια, σε συνδυασμό με αυθεντικά αιθέρια έλαια, βασισμένα στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Έτσι οι ωφέλειες από το μασάζ πολλαπλασιάζονται.
Μπορείτε να επιλέξετε το μασάζ που χρειάζεστε από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το Κέντρο μας
• Μασάζ Aρωματοθεραπείας(Aromatherapy Massage)
• Μασάζ με Θερμές Πέτρες(Stone Massage)
• Χαλαρωτικό Μασάζ(Relaxing Massage)
• Ινδικό Μασάζ για κεφάλι & σώμα(Idian Head & Body Massage)
• Μασάζ με κρασί (Wine Massage)
• Θεραπευτικό Μασάζ (Therapeutic Massage )
• Μασάζ για Κυτταρίτιδα και Τοπικό Πάχος (Anticellulite Massage)
• Συνδυασμοί Μασάζ (Combination of Massages) (Περισσότερα βλέπε Μασάζ)

Φροντίδα Μαλλιών: Το Healing Fairies Center, αξιοποιώντας την αρωματοθεραπεία, έχει παρουσιάσει, μέχρι σήμερα, εξαιρετικά αποτελέσματα και σ’ αυτό τον τομέα. Εμπιστευθείτε τις Θεραπείες μας για γρήγορη και υγιή ανάπτυξη των μαλλιών σας, για τυχόν προβλήματα τριχόπτωσης, ξηρότητας, λιπαρότητας, πιτυρίδας και όχι μόνο!

Πνευματική Κούραση-Υπερκόπωση: Παρατηρείται συχνά σε γυναίκες είτε λόγω φόρτου επαγγελματικών, οικογενειακών και άλλων υποχρεώσεων, είτε οφείλεται σε διάφορους ψυχοσωματικούς παράγοντες. Συνήθη συμπτώματα είναι: Πονοκέφαλοι, Ημικρανίες, Αϋπνία, Στρες, Μελαγχολία, Κατάθλιψη, Ανορεξία, Σωματικοί πόνοι κ. ά. Αφού μελετήσουμε το ιστορικό της ενδιαφερόμενης και τα αίτια του προβλήματος, ετοιμάζουμε τη θεραπεία με Αιθέρια Έλαια, σε συνδυασμό και με άλλες Ολιστικές Θεραπείες.
Επίσης, με ειδικά μίγματα αιθέριων ελαίων, μπορούμε να ενισχύσουμε τη μνήμη, τη διαύγεια , την απομνημόνευση, την ευεξία, την επικοινωνία κ.ά. (Περισσότερα βλέπε Αρωματοθεραπεία, Βοτανολογία, Ολιστικές Θεραπείες).

Σωματική Άσκηση-Κόπωση-Αθλητισμός: Μυϊκοί πόνοι, Επιβαρύνσεις μυών και τενόντων καθώς και άλλα προβλήματα που προέρχονται από σωματική άσκηση, ή από την επαναλαμβανόμενη χρήση κάποιου μουσικού οργάνου, ή από χειρονακτικές εργασίες, θεραπεύονται στο Healing Fairies Center, με εξειδικευμένο μασάζ και με τα κατάλληλα μίγματα λαδιών και αιθέριων ελαίων.