IMGP8055IMGP8060IMGP8066

 

 

 

 

 

 

Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στην έννοια και δράση των Ολιστικών  Θεραπειών, γιατί οι Ολιστικές Θεραπείες, αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως μια ολότητα, που αποτελείται από τη Ψυχή το Σώμα και το Πνεύμα, τρεις διαστάσεις που αλληλοσυνδέονται και επηρεάζει η μια την άλλη, που εξαρτώνται άμεσα η μια από την άλλη.

Αγαπημένες/οι φίλες και φίλοι,

Ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένα σύνολο από διάφορα μέλη, όργανα και λειτουργίες, ανεξάρτητα μεταξύ τους. Η Υγεία ή η Αρρώστια, αντικατοπτρίζονται σ’ όλες τις ανθρώπινες διαστάσεις και σε όλες τις διαστάσεις πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια, τα συμπτώματα και τη θεραπεία. Οι Ασθένειες, εφήμερες ή σοβαρές, έχουν άμεση σχέση με πρόσφατα ή μακρινά ψυχικά τραύματα, με μπλοκαρίσματα των ενεργειακών κέντρων, εκούσια ή ακούσια. Μπλοκαρίσματα από καταχρήσεις ή υπερφόρτωση των καναλιών μας, που έχουν να κάνουν με τον τρόπο και τις εμπειρίες ζωής του καθενός,  με αποτέλεσμα να επέρχεται ανισορροπία στις ενέργειες και τις λειτουργίες του  ασθενή.

Γι αυτό κι εμείς, στο Healing Fairies Centre,  επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο συγκεκριμένο και μοναδικό, κάθε φορά, άτομο, όπως παρουσιάζεται  στην ολότητά του (Ψυχή, Σώμα, Πνεύμα). Αφού μελετήσουμε με λεπτομέρεια το ιατρικό ιστορικό του πελάτη μας, και τις ξεχωριστές του ανάγκες, τότε και μόνο τότε, ετοιμάζουμε τη θεραπεία που θα του προσφέρουμε.

Όλες οι  θεραπείες γίνονται με φυσικά μέσα και προσεγγίσεις και στοχεύουν στην αιτία της ασθένειας κι όχι μόνο στα συμπτώματα. Είναι βασισμένες  στην Αρωματοθεραπεία, σε συνδυασμό και με άλλες Ολιστικές Θεραπείες.  Τα αποτελέσματα είναι πολλαπλά και διαχρονικά.

Η Aρωματοθεραπεία είναι ο ταχύτερος από τους φυσικούς τρόπους επίδρασης στον εγκέφαλο. Τα αιθέρια έλαια έχουν εξαιρετική διεισδυτική ικανότητα, με όποιο τρόπο κι αν εφαρμοστούν. Μέσα σε 20΄μέχρι 10- 12 ώρες, ανάλογα με το άτομο, εισχωρούν στη λέμφο και στο αίμα και γρήγορα στέλλουν τα μηνύματα στον εγκέφαλο. Έτσι, με τις πολλαπλές τους ιδιότητες, ισχυροποιούν τις ενυπάρχουσες, στο σώμα, δυνάμεις αυτοθεραπείας. Ταυτόχρονα συμβάλλουν αποτελεσματικά στη φυσική, πνευματική και διανοητική ισορροπία του οργανισμού. Αυτή η ισορροπία δίνει ένα αίσθημα αρμονίας στη ζωή μας. Είναι η βάση της υγείας.

Για παράδειγμα, σε μια θεραπεία προσώπου, επιλέγονται τα καταλληλότερα αιθέρια έλαια τα οποία, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα και τεχνικές που χρησιμοποιούμε,  βοηθούν στην απαλλαγή του δερματικού προβλήματος, παράλληλα όμως, η ίδια θεραπεία, βελτιώνει και απαλλάσσει από ορμονικές διαταραχές, συναισθηματική αναστάτωση, πονοκεφάλους, αϋπνίες, και ένα σωρό άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Τα πλείστα προϊόντα που χρησιμοποιούμε παράγονται στο  Healing Fairies Centre όπως: εκχυλίσματα βοτάνων και ανθέων, μάσκες και ορροί από φρούτα και  λαχανικά, βιολογικά λάδια, καλλυντικά, αρώματα, οινοδιαλύμματα κ.α.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουμε στη θεραπεία τριχόπτωσης, ακμής, εκζεμάτων, πανάδων, σύσφιξης και ενυδάτωσης.

Μια επίσκεψη στο Healing Fairies Centre  θα σας πείσει για τα αποτελέσματα μας.

Καλέστε τώρα στο 26321398 ή στο 99408653 για να κλείσετε τη δική σας συνεδρία.