HFF Lift

Το Healing Fairies Centre, στη μακρόχρονη πορεία του με τις εναλλακτικές θεραπείες, έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος και των μυών του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.  Το HHFL είναι συνδυασμός τεχνικών και κινήσεων που εφαρμόζονται απαλά, με τη χρήση κρυστάλλων και με τις ρόγες των δακτύλων. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, οι περιοχές στις οποίες έχει εφαρμοστεί το HFFLiftφαίνονται τόσο αναζωογονημένες, ως να έγινε πραγματικά λίφτινγκ. Όσο περνούν οι μέρες, παράγεται περισσότερο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, το δέρμα και οι μύες αντιδρούν όλο και πιο θετικά στη θεραπεία. Για το λόγο αυτό δίνουμε ένα χρονικό περιθώριο μεταξύ των θεραπειών, ώστε να προλάβει το δέρμα να δώσει πλήρη αποτελέσματα

Οι τεχνικές του HFFL είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε σημείο του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Δουλεύονται με λεπτομέρεια όλες οι στοιβάδες των μυών και των περιτοναίων.

Είναι μια αναζωογονητική τεχνική μάλαξης, συνδυασμένη με αρωματοθεραπεία, σιάτσου και μασάζ που δρα ολιστικά, σε όλα τα επίπεδα του ατόμου.

  • Αυξάνεται και επιταχύνεται η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως
  • Οι μικρές ρυτίδες και ουλές, εξαφανίζονται και οι βαθύτερες λειαίνουν.
  • Η μικροκυκλοφορία βελτιώνεται, βοηθώντας, έτσι, τη μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα.
  • Aπομακρύνονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και στην επιδερμίδα
  • Οι μύες του προσώπου, του λαιμού, του κρανίου, του ντεκολτέ και των ώμων απαλλάσσονται από την ένταση
  • Αποκαθίσταται, άμεσα, η ελαστικότητα και η ευλυγισία του συνδετικού ιστού
  • Ανιχνεύονται τα σημεία όπου ο συνδετικός υποδόριος ιστός έχει προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες και τον απελευθερώνει
  • Το δέρμα του προσώπου αποκτά ελαστικότητα και διάφανη, λαμπερή όψη.

 

Η τεχνική του HFFL σε συνδυασμό με την αρωματοθεραπεία, προσφέρει άριστη ενυδάτωση και αντιγήρανση, ενώ βοηθά στην απάλειψη διαφόρων δερματικών προβλημάτων, όπως η ξηροδερμία, ευρυαγγεία, δυσχρωμία και ακμή.

Πολλά από τα σημεία πάνω στα οποία επιδρά η τεχνική του HFFL, βρίσκονται πάνω στα σημεία των μεσημβρινών του βελονισμού που διαπερνούν όλο το σώμα. Έτσι η όλη διαδικασία λειτουργεί και σε ενεργειακό επίπεδο, με αποτέλεσμα, στο τέλος της θεραπείας, ο δέκτης, να νοιώθει μια αίσθηση ευεξίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης σαν να έχει μόλις ξυπνήσει από ύπνο. Πόνοι της γνάθου, κεφαλαλγίες, δυσκαμψία των ώμων, ακόμα και η παράλυση προσώπου και το κουδούνισμα στα αυτιά, ανακουφίζονται ή και  αποθεραπεύονται. Ιδιαίτερα ευεργετικά είναι τα αποτελέσματα σε άτομα που υποφέρουν από άγχος, αϋπνίες, πονοκεφάλους και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Έμμεσα, το HFFL, βοηθά και στη βελτίωση του αναπνευστικού συστήματος, στη βαθιά χαλάρωση του νευρικού συστήματος, στη μεγαλύτερη διαύγεια και γενικά δίνει ένα αίσθημα υγείας και ευεξίας.

Εφ’ όσον οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται, οι μύες φορμάρονται, η ποιότητα και τα διάφορα προβλήματα του δέρματος βελτιώνονται αισθητά, είναι φυσικό επακόλουθο να ανεβαίνει και το ηθικό των ατόμων στα οποία έγιναν οι θεραπείες. Βέβαια, όπως ισχύει για όλες τις θεραπείες, προτιμότερο και πιο εύκολο είναι να προλαμβάνει, κανείς, παρά να διορθώνει και να θεραπεύει ήδη υπάρχουσες ζημιές. Οι θεραπείες, επιλέγονται και εφαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος κι όχι μόνο ανάλογα με την ηλικία.

Η βασική θεραπεία HFFL προϋποθέτει έξι συνεδρίες των 90 λεπτών, μια φορά την εβδομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, γίνονται επαναληπτικές συνεδρίες για συντήρηση ή πριν από κάποια σημαντική εμφάνιση.