Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας του νέου μας Κέντρου Υγείας και Ομορφιάς, στο Προδρόμι, Πόλης Χρυσοχούς.  Βρίσκεται δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο ύψωμα, πάνω από τον κύριο δρόμο Προδρομίου προς Λατσί. Διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης. Οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με αναπηρία, μπορούν να σταθμεύουν έξω από την είσοδο του Κέντρου.

Σ’ ένα πανέμορφο χώρο, με καταπληκτική θέα τη θάλασσα και τα περιβόλια, διακοσμημένο έτσι ώστε να σας παρέχει κάθε άνεση και ηρεμία, απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας, και εμπιστευτείτε μας τις ανησυχίες σας. Αφού συμπληρώσουμε μαζί το ιατρικό σας ιστορικό κι ό,τι άλλο σας απασχολεί, αφεθείτε στη ροή της θεραπείας που θα επιλέξουμε.

Με αυθεντικά αιθέρια έλαια, φυσικά λάδια, βότανα, εκχυλίσματα βοτάνων και λουλουδιών, βιολογικών φρούτων και λαχανικών, θα πάρετε μια ολιστική θεραπεία ψυχής σώματος και πνεύματος. Θα καταπολεμήσουμε την αιτία του προβλήματος κι όχι μόνο τα συμπτώματα. Φεύγοντας από το Κέντρο μας θα είστε ανανεωμένοι, γεμάτοι ευεξία, χαρά, αισιοδοξία!

Οι θεραπείες μας αποτελούν αποκλειστικότητα του Healing Fairies Center. Τα αποτελέσματα τους είναι πολλαπλά και διαχρονικά. Αρκεί μια επίσκεψη για να σας πείσει για την αποτελεσματικότητα τους!H.F.View

IMGP4099