Φίλες/ οι μου,

Η μέρα έναρξης του Θεραπευτικού Τριημέρου  του Θερινού Ηλιοστασίου 2015 πλησιάζει. Θα ήθελα να σας αποκαλύψω πόσο πολύ περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά και να βιώσουμε μαζί μοναδικές εμπειρίες.

Αρχίστε λοιπόν να προετοιμάζεστε κατάλληλα. Καλό θα ήταν, να αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε μέρα, μένοντας μόνο με τον  εαυτό σας, σε κατάσταση ηρεμίας και σιωπής. Περπατήστε, όταν μπορείτε, μέσα στη φύση, ανάμεσα σε δέντρα, σε λουλούδια, ακόμη και σε κάμπους. Σιωπηλοί, κοιτάζετε μέσα σας. Δε χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε. Απλά κρατηθείτε για λίγο μακριά από την καθημερινότητα, μόνοι, χωρίς σκέψεις. Βγείτε στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας, καθίστε πάνω στη γη, σιωπηλά, δίπλα από ένα φυτό ή το κατοικίδιο σας. Κάντε το καθημερινά, έστω για 5΄.

Προσπαθήστε να τρώτε όσο γίνεται πιο υγιεινά. Καταναλώνετε πιο πολλές φυτικές τροφές, οργανικές όταν μπορείτε, πίνετε άφθονο νερό. Αποφεύγετε το αλκοόλ, τα αναψυκτικά, τροφές επεξεργασμένες, με συντηρητικά, τους πολλούς καφέδες.

Στα Εργαστήρια θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας απαραίτητα: νερό, καπελάκι και γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, σνακ, χαλάκι θάλασσας, μαγιό, πετσέτα, ελαφριά ζακέτα-μπουφάν, παπούτσια αθλητικά για περπάτημα.

Προαιρετικά: Όσοι από σας έχετε φακούς ή φανάρια για τη νύχτα, φέρτε τα μαζί σας γιατί πιθανόν να χρειαστούν. Μπορείτε να φέρετε επίσης κουδουνάκια, μικρά τύμπανα, ντέφι ή άλλα μικρά όργανα για να υποδεχτούμε την Ανατολή του Ήλιου.

Για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις Εργασίες του Θεραπευτικού Τριημέρου  του Θερινού Ηλιοστασίου 2015, απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους τους συμμετέχοντες, σεβασμός και τήρηση του ωραρίου. Όλα τα εργαστήρια έχουν το σκοπό τους  και το καθένα κτίζεται πάνω στο προηγούμενο.

 

Για καλύτερη επικοινωνία ,παρακαλώ, στείλτε μου το email σας στο [email protected] ,ή με sms στο 99408653, μαζί με το όνομα σας

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και πληρώστε. Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω PayPal πατώντας εδώ http://www.healingfairies.com/product/solsticetickt/ ή μέσω Τράπεζας. Επικοινωνήστε μαζί μου για τις λεπτομέρειες του τραπεζικού λογαριασμού.

Όλες οι λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του τριημέρου εδώ